tirsdag 19. februar 2013

Finale

Eg er i finalen i Nib februar utfordring under temaet Kontrast!

Setter umåteleg stor pris på alle stemmer!

stem her!

Tusen takk!

Hege

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer! =)
Jeg fant fram til bloggen din gjennom NIB’s utfordring, noe jeg er veeeeldig glad for! Elsker varmen i interiøret ditt (både dette bildet, men også i stua) – det gule er jeg ellevill over, men det brune og det grå varmer virkelig opp sammen med det ellers svart/hvite interiøret. Du har hvert fall min stemme! Gleder meg til å se mer fra hjemmet ditt! =)

Marthe sa...

Gratulerer så utrolig masse med finaleplass, ikke sant dette er gøy? Jeg ble målløs og veldig glad- tenk å få være i et så godt selskap. Jeg og mannen min satt å så over alle bidragene og både han og jeg likte ditt best (mannen måtte jo gi sin obligatoriske stemme til sin fru, men etter det så var du hans favoritt):-) Så massevis av lykke til!

Gode klemmer fra meg

Hege Magreth Åbelvold sa...

Takk for det Yvonne! Skal prøve å være litt flinkere å dele bilder fra heimen, fortsatt litt uvant å "blogge" , men det kjem seg! Tusen takk for stemmen din!
Og Marthe, tusen takk for fine ord, er utrulig kjekt å komme så langt i ein så hard konkurranse! Mitt favorittbidrag er ditt og eg er ganske sikker på at du vinner heile opplegget! Så da får du ta med snille mannen din på tur i så fall! ;) Lykke til!:) Klem

http://deco4life.blogspot.com sa...

Congratulations ! For me, you are the winner ! Hug Barbara