mandag 29. oktober 2012

Tusen takk!


Tusen takk til alle som har stemt på badet mitt i NIBs baderomsutfordring! Kjempestas med så mange fine tilbakemeldinger! Litt urutinert av meg å ikkje oppdage at eg var i finalen før seint søndag kveld, men lover å være meir forberedt neste gong! Gratulerer så mykje til vinneren, det var eit flott og inspirerende bad!


9 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.

Håper du ser dette :) Kan du fortelle hvilken beis du har brukt på panelveggen din her på badet?

Nydelig bad.

Elin.

Hege Magreth Åbelvold sa...

Hei og tusen takk for det! ;) Beisen er Drivved fra Jotun, eit strøk. Eit tips er å beise før du setter opp panelet, så får du beis også i not/fjærovergangen! Panelet beveger seg jo litt, så da er det kjekt at alt er beiset! Lykke til! :) Hege

Anonym sa...

Tusen takk for svar :)
Det var den jeg trodde det var, da er jeg sikker i min sak. Det blir en vegg i kjellerstua, der er det allerede panelvegger som er gamle og litt gulnet, så resultatet blir sikkert litt mørkere enn hos deg. Så er det bare å finne en fin farge til de tre andre veggene :)
Godt nytt år :)

Elin.

May-Britt Orø sa...

Hei!

Likte badet ditt kjempegodt...gøy med inspirasjon! Er innredningen (og speilet?) fra Kvik? Hvilken benkeplate er det og hvor bredt ble dette?

May-Britt

Hege Magreth Åbelvold sa...

Hei May Britt!

Tusen takk for det!;)
Skapene,benkeplaten og vaskene er fra Kvik. Speilet er fra Ikea. Innredningen er 1800 mm bred. Benkeplaten er hvitoljet eik.

Ha ein fin onsdag! Hege:)

Anonym sa...

Hei!

Nå har jeg lett etter badet ditt helt siden jeg så det i Rom 123. Endelig fant jeg igjen hvilket blad det sto i og da fant jeg også bloggen din:-) badet er helt nydelig. Vi bygger bad nå og lurer på hvordan vi kan få maken vegg på vårt bad. Snekkerne sier fy fy. Har dere noen oppskrift på hvordan dere gjorde det klart bak rupanelen? Isolasjon, plast, lekter osv?

Håper du kan hjelpe meg med dette:-)

Hilsen Anita

Hege Magreth Åbelvold sa...

Hei Anita! Så kjekt at du lot deg inspirere av badet vårt! Panelveggen på badet er utanfor sjølve våtsonen og slik har vi gått fram; Bak panelet er det OSB plater, så Litexplater som er smurt med membran. Panelet er spikret utenpå dette. Dette har fungert veldig fint for oss, men vi har et stort bad med balansert ventilasjon og veggen er utenfor våtsonen. Håper dette var til hjelp, masse lykke til med byggingen! Hege :)

Anonym sa...

Hei,

Nydelig bad! Vi skal pusse opp badet på hytta. Kom over bloggen din og likte badet kjempegodt! Lurer på hvor dere har fått tak i flisene som er brukt på gulv og vegger? Navn og størrelse på flisene?

Håper du kan hjelpe med dette:)

Mvh Eli

Hege Magreth Åbelvold sa...

Hei Eli!

Beklager seint svar.
Flisene er kjøpt hos Bergersen Flis i Trondheim. Eg har desverre ikkje navnet på gulvflisene, men vil tru at butikken kan hjelpe dere utfra bildene. Veggflisene fann eg derimot beskrivelsen på: Grespania shine blanco 20*60.
Lykke til!

Mvh Hege